Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İnsanın hayat hakkına ve hukukuna önem veren, mesleğini seven; insanların sağlığına, mutluluğuna, huzuruna katkıda bulunan sağlık çalışanları yetiştirmek.

Misyon: Çağdaş, uygarlık seviyesinde, teknolojiyi takip edebilen aklı ve vicdanı hür, değerlerimize saygılı, sağlıklı nesiller oluşturmaktır.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı: Genç Kızlar Voleybol İl birincisi Genç Kızlar Fusbal İl İkincisi Erkekler Voleybol İl İkincisi Badminton İl İkincisi

Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: Öğrenci Servisi Mevcuttur
Sportif Etkinlikler: İlçe ve İl Düzeyinde Kızlar Voleybol Müsabakaları İlçe ve İl Düzeyinde Erkekler Voleybol Müsabakaları İlçe ve İl Düzeyinde Kızlar Fusbal Müsabakaları İlçe ve İl düzeyinde Kızlar Masa Tenisi Müsabakaları İlçe ve İl düzeyinde Erkekler Masa Tenisi Müsabakaları İlçe Düzeyinde Erkekler Futbol Müsabakaları İlçe ve İl Düzeyinde Erkekler Badminton Müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2015-2016 Öğretim Yılı Projelerimiz: 1-Siz Unutuyor Olsanız da Biz Hatırlatmak İçin Buradayız (20 Öğrenci 3 öğretmen-İTALYA) 2-Potansiyel Bir İstihdam Alanı ´Geriatri´ (20 Öğrenci 2 öğretmen-ÇEK CUMHURİYETİ) 3-Kalp ve Damar Hastalıklarının Tanı Tedavi ve Bakım Uygulamalarına AB Bypassı (7 öĞRENCİ- 1 öğretmen İSPANYA)

Telefon - (364) 611 44 23

WEB - https://ikmtal.meb.k12.tr

Adres - Koyunbaba Mah. Vatan Cad. No75 19500 OSMANCIK/ÇORUM

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi.

Adres - Koyunbaba Mah. Vatan Cad. No75 19500 OSMANCIK/ÇORUM

Ulaşım Şehiriçi Dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık : 59 km İlçe Merkezine Uzaklık: 3 km